Οι τιμές που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ισχύουν ΜΟΝΟ για παραγγελίες on-line, τοις μετρητοίς & χωρίς κρατήσεις δημοσίου!

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% (ή στα νησιά του Αιγαίου 16%).

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας όλο το 24ωρο, μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Οι αποστολή γίνεται από 1 εως 7 εργάσιμες ημέρες από την οριστική παραγγελία σας, εκτός από τις ειδικές παραγγελίες που η αποστολή γίνεται έως 10 εργάσιμες.

Πριν από κάθε αποστολή ελέγχουμε προσεκτικά τα προιόντα μας και στέλνουμε προσχέδια σε όλες τις παραγγελίες για την αποφυγή λάθους, καθώς & την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!
Εάν παρ’ όλα αυτά κάποιο αντικείμενο παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας & θα γίνει ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση! 
Τα έξοδα μεταφοράς, της επιστροφής και της αντικατάστασης είναι της ecotrophy. Επιστροφές για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν γίνονται δεκτές.

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν την αποστολή των προϊόντων, διότι στην περίπτωση αυτή θα χρεωθείτε το κόστος μεταφοράς τους. Εξαιρούνται τα αντικείμενα που φέρουν εκτύπωση ή χάραξη (χωρίς αυτοκόλλητο ταμπελάκι).

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα ενημερωθείτε άμεσα ώστε να αποφασίσετε εάν θα σταλούν τα υπόλοιπα προιόντα ή αν θα σταλούν όλα μαζί αργότερα.

Οι τιμές των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν απροειδοποίητα, σε καμία περίπτωση όμως, αν έχει οριστικοποιηθεί η παραγγελία σας.